« Naar blog

Vooraankondiging Ray-Ban Brand Event

Categorie: Brillen

Op vrijdag 19 oktober organiseert Grit Optiek Nieuwerkerk het Ray-Ban Brand Event. Op deze dag krijg je de unieke mogelijkheid persoonlijk advies te krijgen van de Ray-Ban merkstyliste. Zij zal je deze dag kunnen adviseren in het uitzoeken van het perfecte Ray-Ban montuur en glazen speciaal voor jou.


De gehele dag zal in het teken staan van het merk Ray-Ban. Ray-Ban staat bekend om zijn kwaliteit zonnebrillen en glazen. Daarnaast levert het merk ook zijn eigen Ray-Ban glazen, hierdoor is het mogelijk je correctie bril van Ray-Ban te voorzien van authentieke Ray-Ban kwaliteitsglazen, welke speciaal ontwikkeld zijn voor hun monturen.

Tijdens deze dag zullen wij in het bezit zijn van de meest actuele Ray-Ban correctiemonturen, de echte iconen, maar ook nieuwe stijlen. Koop je tijdens deze dag een Ray-Ban op sterkte dan ontvang in het 2de glas cadeau!

Op vrijdag 19 oktober zal de Ray-Ban merkstyliste aanwezig zijn van 14.00-20.00 uur bij ons in de winkel. Wil je verzekerd zijn van persoonlijk advies? Plan dan een afspraak bij ons in door te bellen naar 0180-314975!

Afspraken kunnen tot 18 oktober worden ingepland. Maar let op: vol=vol! Neem gerust vrienden en/of familie mee naar deze dag, iedereen is welkom!

 

© Grit Optiek Nieuwerkerk. Alle rechten voorbehouden 
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan zolang je de copyright en een werkende link naar deze pagina opneemt.

Geplaatst op 1 October 2018