« Terug

Een mooi montuur met een goed verhaal

Monkeyglasses is een brillenmerk uit Denemarken dat betaalbare monturen en zonnebrillen maakt op een milieuvriendelijke en duurzame manier. De brillen van Monkeyglasses zijn gemaakt van materialen zoals katoen acetaat, wat voor 95% bestaat uit katoen en houtpulp, waardoor de brillen biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast focust het merk op een productie  met zo min mogelijk verspilling.

Naast het feit dat Monkeyglasses milieuvriendelijke en duurzame monturen maakt, steunt het merk het Save The Orangutan fonds. Voor elk verkochte bril doneert Monkeyglasses een percentage aan dit fonds om orangutans, die slachtoffer zijn van ontbossing in Borneo, te steunen. Ook zamelt Monkeyglasses nog bruikbare monturen en glazen in, om nieuw leven in te blazen voor de lokale bevolking van India.

Een merk dat er niet alleen voor zorgt dat jij er goed bij loopt, maar ook de wereld iets mooier maakt.

Collectie

Bij Grit optiek verkopen we graag een merk dat niet alleen mooie en betaalbare brillen maakt, maar ook iets goeds doet voor de wereld. Daarom hebben wij vol trots dit mooie merk in onze collectie opgenomen. Ben je benieuwd naar de monturen, zonnebrillen en accessoires van Monkeyglasses? Kom dan gerust langs in onze winkel.